jueves, 1 de marzo de 2018

De nio hörnen av Guadalajara Mexico

distriktet turist september 9 hörn i staden Guadalajara, Jalisco



Plaza de las Nueve 9 hörn i Guadalajara

Mycket nära till katedralen i Guadalajara ligger en gammal traditionell grannskap, nio nio hörn i Guadalajara, turist plats känd för sina restauranger Birria nötkött och dess gåtfulla September 9 hörn, om du aldrig har besökt detta område i din upprepade tillfällen du har besökt Guadalajara, så ska du ta en tur på din nästa besök i staden Tapatia.


Guadalajara nio 9 hörn


El Tapatio grannskap spikas till den historiska stadskärnan i Guadalajara räknar med mer än 200 års historia och tradition, flera kvarter runt det berömda torget av den 9 september hörn, som avslöjar för blotta ögat som tidens gång och tekniska framsteg smälts för att fortsätta sin ostoppbar framsteg och utveckling, kvadratiska nio nio hörn är en mycket berömd plats inte bara bland människorna i Mexiko, men i andra länder som Spanien, Schweiz, Norge och Tyskland bland annat som birria nötkött som säljs där är mycket känd över hela världen, är ett turistområde invaderas av handel med alla typer ... å ena sidan är de barer som tillgodoser besökare som anländer dagligen, å andra sidan redan mycket berömda området print och utskriftsreklammedia .... om du behöver flygblad, kort, anpassade cylindrar, vinyl utskrifter eller vad ,,, i denna zon hayaras, men den verkliga anledningen till nio 9 g hörn dl är din birrierias.

berättelse om gdl: s nio 9 hörn

Detta område är från år xvii av vad du ser är ganska gamla och gamla hus låter mig inte lura, tidigare ihåg detta var ett område av produktionen av tequila, för närvarande finns det bara en bearbetningsanläggning tequila, TEQUILEÑO, denna fabrik ligger bara ett kvarter från torget av de nio nio hörn, gata Leandro Valle, nu full av barer och restauranger som tillgodoser varje turist som kommer att veta så konstigt arkitektonisk händelse, är det mycket vanligt att se människor besöker denna stadsdel räkna hörn och även på tillfälle att se dem besvikna, eftersom ett av hörnen är så trubbig som inte kan lokaliseras ... så att folk lämnar besviken, men om du tittar noga ser du att där är ligger restaurangen El Pilon av herdar är där den dubbla gatan ocacionados något en mycket liten hörnet ,,, men denna konstruktion är en hel del förtjänade särskild ,, har sitt berättigande som en mycket fjärr sista stora vatten som kommer från Hill 4 pryglas detta område och därmed dess sätt att korrekt distribuera vatten flödar från en sådan backe.



restauranger i de nio hörnen av guadalajara jalisco

Idag är många besökare kommer att smaka på läckra rätter här tillagas, om du kunde åka runt i Veria morgonen som lukt och lukten av skräp nötkött i matlagning översvämningar området helt, och inte Självfallet denna mycket traditionell maträtt av Jalisco är huvudperson i de nio nio hörn, besökare från hela världen kommer bara probrar denna läckra maträtt.

För närvarande finns det fyra birrierías den 9 september GDL guadalajara hörn som diskuterar kortfattat nedan

Först har vi den äldsta och bästa provsmakning Birrieria THE Birrieria compadre grundades för över 60 år sedan, har en mycket trevlig behandling och rimliga priser, men hur som helst bör ha i åtanke att när ett turistområde som är aldrig riktigt lägre priser till 90 pesos per fat, denna Birrieria compadre erbjuder rätter birria normala och tatemada res. För min smak är det bäst och alltid deltagit av sin ursprungliga ägare.




mot Birrieria compadre kan se statyn otrorgada en av de stora män i Jalisco Mr FRANCISCO ROJAS GONZALES staty ligger framför kvadraten på de nio nio hörn i GDL.





på ena sidan av Birrieria compadre är Birrieria medborgaren, inte rekommendera det ,, ge lite för ett högt pris, men om du inte gör mig komma och erfarenhet ,, där en fracaza andra lyckas ...






i mitten av kvadraten på de nio nio hörn precis mittemot fontänen kan vi hitta Birrieria 9 hörn, för närvarande ägarbyte så jag inte kunde berätta om samma smak förblir.

birrieria de 9 hörnen



som ni kan se i källan, är mycket speciell och traditionell Jalisco området kan komma med familjen för att ta några bilder och njuta av en läcker maträtt av nötkött Birria i nio nio hörn på din favorit Birrieria.





Nu går vi till en Birrieria mycket trevlig och med en doft som väcker mig varje dag som vill hoppa stängslet och slukar alla skräp krukor nötkött ... Arrieros pylon.





Som jag nämnde tidigare ett par ägare delades och skaparen av sådana läckra rätter som special skräp nu i pilon av drovers, den bästa Birria hittar du på torget av de nio hörn 9 här. Fördjupa dig i sin smak och arom ... Dekor inuti är bara bra, känns som en gammal hacienda av gamla Mexiko läckra provsmakning traditionella rätter i Mexiko idag ... och inte bara kunna njuta av en röra på kvadraten på nio 9 hörn i GDL, för att vara en sådan traditionell plats för turister och kunde inte missa mariachi som vandrar bland restauranger som erbjuder sina tjänster till den som är interezado ... denna kombination av aktiviteter gör nio nio hörn Folclórico en omgivning full av musik, skratt och förflyttning av turister, att inte tala om den repetitiva rytm flera skrivare som är runt.

guadalajara karta nio 9 hörn

Och slutligen jag lämnar en detaljerad karta för du kan få sömlöst från där du så att du hittar .. förhoppningsvis på din nästa resa du vet att det är dags att besöka denna lugnt område och prova denna läckra maträtt som har erövrat många och överträffade gränser mellan länder.

No hay comentarios.:

Publicar un comentario